Leverantörsnätverket på Elmia Subcontractor  

Lars Lindblom, VD på AB Samarkand 2015, berättar om projektet HVV, High Voltage Valleys Leverantörsnätverk på mässan Elmia Subcontractor, som är Sveriges största industrievent där tillverkningsindustrins experter är samlade under ett och samma tak. 

Med närmare 1.200 utställare från runt 30 länder ger mässan unika förutsättningar för utveckling och lönsamma affärer. Mässan är öppen fyra dagar och riktar sig till inköpare, produktutvecklare, designer och företagsledare. På plats finns High Voltage Valleys Leverantörsnätverk med en monter i stora mässhallen. Ni hittar oss i monter B10:12 
Förutom själva mässan hålls även föreläsningar och seminarier. En av de inbjudna är Lars Lindblom som ska berätta om projektet HVV, High Voltage Valleys Leverantörsnätverk. Nätverket består av ett antal mindre leverantörer som enskilda var för små för att leverera till ABB men som gemensamt utgjorde ett attraktivt alternativ. Lars Lindblom har lett hela processen och berättar om resan som kantats av både utmaningar och svårigheter. Lars delar med sig av de bästa tipsen för andra som vill skapa liknande erbjudanden för att bli attraktivare mot de stora företagen. 
Företagen i Leverantörsnätverket:
Lemont AB, Mattson Metal AB, Svanströms Lackeringar AB, Plimab AB, MVUSAB
och Vilas (Väsman Invest Laserteknik) AB 

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter