Nyhetsarkiv

Leverantörsnätverket High Voltage Valley består av en grupp företag som alla är leverantörer till Hitachi Energy. Företagen är strategiskt utvalda av Hitachi Energys inköpsavdelningar och är viktiga för både Hitachi Energy och Ludvika som ort. 

Läs hela inlägget »

Tre studenter som gör en Masterutbildning inom solenergi vid The European Solar Engineering School (ESES) vid högskolan Dalarna har genomfört ett projekt för etableringen av ett datacenter på Röbacken i Smedjebacken.  

Läs hela inlägget »

Digitaliseringen utmanar befintliga tekniker och produktionsmetoder. Den öppnar vägen för nya affärer och affärsmodeller. För företaget innebär digitaliseringen stora utmaningar. Välkommen till ett digitalt företagsforum arrangerat av IVAs Smart industri i samverkan med RISE och Färdplansprojektet.

Läs hela inlägget »
Samarkand och näringslivsenheterna i Ludvika och Smedjebackens kommuner driver ett projekt för kompetensutveckling till permitterade, varslade och anställda och ställd till ledning, till föjd av Covid-19. 

Läs hela inlägget »

Oavsett vilken verksamhet man bedriver är digitalisering närintill oundvikligt. Det är inte alltid självklart hur man effektivast kan arbeta med detta och vilka satsningar som bör prioriteras för bästa resultat. Till Diginätverket kan du vända dig med i princip allt som rör digitalisering. Nätverket består av samlad expertis som med gemensamma leveranser överträffar kunders förväntan.


 

Läs hela inlägget »

Du kan ändra denna exempeltext. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Donec libero. Suspendisse bibendum. Cras id urna. Morbi tincidunt, orci ac convallis aliquam, lectus turpis varius lorem, eu posuere nunc justo tempus leo. Donec mattis, purus nec placerat bibendum, dui pede condimentum odio, ac blandit ante orci ut diam.