Leverantörsnätverket

Leverantörsnätverket – High Voltage Valley består av en grupp företag som alla är leverantörer till Hitachi Energy. Företagen är strategiskt utvalda av Hitachi Energys inköpsavdelningar och är viktiga för både Hitachi Energy och Ludvika som ort.

Leverantörsnätverket erbjuder ett helhetsåtagande med ansvar för allt från logistik till kvalitetssäkring av såväl produkt som leverans.

Nätverket gör att företagen kan ta på sig större förfrågningar där en leverantör blir huvudansvarig och övriga företag kopplas in som interna underleverantörer. Möjlighet till större materalinköp till lägre pris gör att kunden får ett lägre pris
Leverantörsnätverket kännetecknas av engagemang och ett professionellt agerande.

Företagen inom leverantörsnätverket är:
Lemont AB
Mattson Metal AB
Svanströms Lackeringar AB
Vilas (Väsman Invest Laserteknik) AB
MVUSAB
 

I samband med Elmias leverantörsmässa Subcontractor 2018 uppmärksammades HVV:s leverantörsnätverk stort. Se intervju med Lars Lindblom som berättar mer om nätverket på denna sida

Kort om företagen

Lemont AB
Är ett högteknologiskt verkstadsföretag och en kvalificerad produktionspartner som levererar del- och helhetslösningar till kunder inom energi-, skogs- och industrisektorerna.

Mattson Metal AB
Är ett företag som arbetar med hela produktionskedjan inom varmpressning, från råämnen till monteringsfärdiga produkter.

Svanströms Lackeringar AB
Är ett innovativt företag med inriktning på lackering (industri-, pulver- och billackeringar) samt virvelsintring.

Vilas (Väsman Invest Laserteknik) AB
Är en underleverantör som tillverkar plåtdetaljer till industrin med hjälp av laserteknik. Produktionen bygger på flexibilitet utan fasta verktyg, är kostnadseffektiv och anpassad för tillverkning i små och medelstora serier.

MVUSAB
MVUSAB är en svets- och mekanisk verkstad. Företaget utför service, underhåll och tillverkning av stålkonstruktioner i svart och rostfritt stål, aluminium och koppar. 

Kontakt: Lars Lindblom